Предлагани Услуги

Индивидуален подход към всеки пациент.

 • Лазерна стоматология

  Лазерна стоматология

  Клиниката разполага с възможността да работи с най-съвременните, ниско и високо енергийни лазери! Тяхното използване при направа на пломба,кореново лечение, поставяне на имплант или лечение на пародонтоза, изключително повишава прецизността,намалява болката и скъсява възстановителния период! Ние Ви гарантираме Съвременно и…

  Още
 • Хирургична стоматология

  Хирургична стоматология

  Необходимоста от хирургична намеса често стряска пациента. Ние Ви гарантираме компетентнно,в приятна среда,бързо да решим вашия проблем!

  Още
 • Естетична стоматология

  Естетична стоматология

  Благодарение на съвременните изцяло керамични и Циркониеви корони лесно може да превърнеме усмивката Ви в такава,за каквато винаги сте мечтали! Ние Ви гарантираме Естетика без компромиси!

  Още
 • Имплантология

  Имплантология

  Иплантът е винт от чист Титан,който се поставя оперативно в костта,на мястото на липсващи зъби.Той замества корена на зъба и ни дава шанс да забравим за подвижните протези! Ние В Ние Ви гарантираме висока успеваемост(92-96%),минимален стрес и прецизна изработка!

  Още
 • Терапевтична стоматология

  Терапевтична стоматология

  Проблемите свързани с кариеса изключително неприятни и болезнени,особенно ако се е стигнало до пулпит,гангрена или някое друго от многото възможни усложнения! Ние Ви гарантираме качествено,прецизно и безболезнено диагностициране и лекуване на тези проблеми!

  Още
 • Протетична стоматология

  Протетична стоматология

  Липсата на един или повече зъби е проблем,както в естетично,така и функционално отношение на дъвкателния апарат,с времето довежда до проблеми и в съседните на дефекта зъби,в периодонциума,дъвкателните челюсти,мускули и стави.Поради това е необходимо да бъдат отстранявани своевременно с методите и…

  Още